Trintų brokolių sriuba su kepintais migdolais

  • 100 g migdolų
  • 700 ml daržovių sultinio su mažai natrio
  • 950 ml brokolio žiedų, garintų
  • 2 cukinijos, griežinėliais ir garintos
  • 1/4 a. š. košerinės druskos
  • 1/8 a. š. maltų juodųjų pipirų

Instrukcijos

  1. Įkaitinti orkaitę iki 80°C.
  2. Sudėti migdolus į  trintuvo ąsotį ir tvirtai uždėti dangtį. Paspausti  „Speed Up”/Speed  1 ir trinti 30 sek.
  3. Kepimo skardoje stambiais sutrintus migdolus paskrudinti orkaitėje 5-8 min, kol apskrus ir paskleis aromatą.
  4. 3 š. trintų migdolų pasidėti atskirai.
  5. Sudėti likusius ingredientus  į  trintuvo ąsotį pagal išvardintą eiliškumą, įskaitant ir skrudintus migdolus, ir tvirtai uždėti dangtį. Pasirinkti  „Soups”/Sriubos/ ciklą.
  6. Patiekiant papuošti likusiais sutrintų migdolų gabaliukais..