Trintų brokolių sriuba su kepintais migdolais

- 100 g migdolų
- 700 ml daržovių sultinio su mažai natrio
- 950 ml brokolio žiedų, garintų
- 2 cukinijos, griežinėliais ir garintos
- 1/4 a. š. košerinės druskos
- 1/8 a. š. maltų juodųjų pipirų
Instrukcijos
- Įkaitinti orkaitę iki 80°C.
- Sudėti migdolus į trintuvo ąsotį ir tvirtai uždėti dangtį. Paspausti „Speed Up”/Speed 1 ir trinti 30 sek.
- Kepimo skardoje stambiais sutrintus migdolus paskrudinti orkaitėje 5-8 min, kol apskrus ir paskleis aromatą.
- 3 š. trintų migdolų pasidėti atskirai.
- Sudėti likusius ingredientus į trintuvo ąsotį pagal išvardintą eiliškumą, įskaitant ir skrudintus migdolus, ir tvirtai uždėti dangtį. Pasirinkti „Soups”/Sriubos/ ciklą.
- Patiekiant papuošti likusiais sutrintų migdolų gabaliukais..