Žiedinių kopūstų sriuba su kariu

  • 1 galva žiedinio kopūsto
  • 1 1/2 a. š. kario miltelių
  • 2 a. š. daržovių sultinio su žolelėmis
  • 1 a. š. košerinės druskos
  • 2 š. alyvuogių aliejaus
  • 1 svogūnas, supjaustytas 0,5 cm sį rio žiedais
  • 700 ml vandens
  • 1 š. pjaustytų krapų (nebūtina)

Instrukcijos

  1. Įkaitinti orkaitę iki 220°C.
  2. Sudėti žiedinius kopūstus, svogūnus, aliejų, kario miltelius ir druską į keptuvę . Paskrudinti daržoves 25 min.
  3. Supilti vandenį, daržovių sultinį ir 3 puodelius skrudintų daržovių į trintuvo ąsotį. Tvirtai uždėti dangtį ir paspausti  „Speed Up” į  Speed 6;  trinti iki norimos konsistencijos.
  4. Įpilti 1 puodelį sriubos į kiekvieną dubenėlį ir padalinti likusias skrudintas daržoves.
  5. Pagal skonį galima pagardinti smulkintom petražolėm.