Žiedinių kopūstų sriuba su kariu

- 1 galva žiedinio kopūsto
- 1 1/2 a. š. kario miltelių
- 2 a. š. daržovių sultinio su žolelėmis
- 1 a. š. košerinės druskos
- 2 š. alyvuogių aliejaus
- 1 svogūnas, supjaustytas 0,5 cm sį rio žiedais
- 700 ml vandens
- 1 š. pjaustytų krapų (nebūtina)
Instrukcijos
- Įkaitinti orkaitę iki 220°C.
- Sudėti žiedinius kopūstus, svogūnus, aliejų, kario miltelius ir druską į keptuvę . Paskrudinti daržoves 25 min.
- Supilti vandenį, daržovių sultinį ir 3 puodelius skrudintų daržovių į trintuvo ąsotį. Tvirtai uždėti dangtį ir paspausti „Speed Up” į Speed 6; trinti iki norimos konsistencijos.
- Įpilti 1 puodelį sriubos į kiekvieną dubenėlį ir padalinti likusias skrudintas daržoves.
- Pagal skonį galima pagardinti smulkintom petražolėm.