Kreminė trintų moliūgų sriuba

  • 1 š. maskarponės sūrio
  • 1/4 a. š. kario miltelių
  • 1/4 a. š. maltų juodųjų pipirų
  • 1 a. š. košerinės ar jūros druskos
  • 1/2 a. š. čili miltelių
  • 480 ml jamsų, virtų ir nuluptų
  • 180 ml moliūgo tyrės
  • 720 ml daržovių sultinio
  • 1/4 vid. dydžio svogūno, stambiai pjaustyto
  • 1 skiltelė česnako
  • 1 š. alyvuogių aliejaus

Instrukcijos

  1. Apkepinti česnaką ir svogūną alyvuogių aliejuje, kol suminkštės.
  2. Supilti į trintuvo ąsotį ir sudėti likusius ingredientus pagal išvardintą eiliškumą.
  3. Tvirtai uždėti dangtį ir pasirinkti  „Soup”/Sriuba/.