Cezario salotų padažas

  • 240 ml alyvuogių aliejaus
  • 60 ml vandens
  • 2 š. šviežių citrinų sulčių
  • 1 š. balto jo vyno acto
  • 1 a. š. košerinės druskos
  • 1 a. š. vorčesterio padažo
  • 1 a. š. dižono garstyčių
  • 1/4 a. š. maltų juodųjų pipirų
  • 1 didelio kiaušinio trynys
  • 2 skiltelės česnako
  • 25 g tarkuoto parmezano sūrio

Instrukcijos

  1. Sudėti ingredientus į trintuvo ąsotį pagal išvardintą eiliškumą ir tvirtai uždėti dangtį.
  2. Pasirinkti „Dressings”/Užpilai/ arba trinti Medium-Low greičiu 30 sek.

Pastaba: Naudojant žalius kiaušinius, nepilnai išvirtus kiaušinius ar kiaušinio produktus, didėja rizika apsinuodyti maistu. Siekiant sumažinti šią riziką, naudoti pasterizuotus kiaušinius.