Cezario salotų padažas

- 240 ml alyvuogių aliejaus
- 60 ml vandens
- 2 š. šviežių citrinų sulčių
- 1 š. balto jo vyno acto
- 1 a. š. košerinės druskos
- 1 a. š. vorčesterio padažo
- 1 a. š. dižono garstyčių
- 1/4 a. š. maltų juodųjų pipirų
- 1 didelio kiaušinio trynys
- 2 skiltelės česnako
- 25 g tarkuoto parmezano sūrio
Instrukcijos
- Sudėti ingredientus į trintuvo ąsotį pagal išvardintą eiliškumą ir tvirtai uždėti dangtį.
- Pasirinkti „Dressings”/Užpilai/ arba trinti Medium-Low greičiu 30 sek.
Pastaba: Naudojant žalius kiaušinius, nepilnai išvirtus kiaušinius ar kiaušinio produktus, didėja rizika apsinuodyti maistu. Siekiant sumažinti šią riziką, naudoti pasterizuotus kiaušinius.