Itališkas omletas su daržovėmis

- 120 ml garintų brokolio žiedynų
- 1/4 a. š. čili miltelių
- 6 kiaušiniai
- 1/4 a. š. česnako miltelių
- 1/4 žaliojo pipiro, stambiai pjaustyto
- 1/4 a. š. košerinės ar jūros druskos
- 120 ml pieno
- 1/4 svogūno, stambiai pjaustyto
- 120 ml špinatų
Instrukcijos
- Sudėti kiaušinius ir pieną į trintuvo ąsotį ir tvirtai uždėti dangtį.
- Pasirinkti “Batter”/Tešlos gaminiai/ programą arba trinti Medium-Low greičiu 30 sek.
- Sudėti likusius ingredientus į trintuvo ąsotį ir tvirtai uždėti dangtį. Trinti Low greičiu 5 sek.
- Supilti į 15 x 20 cm keptuvę, uždengti.
- Virti ant vidutinės/žemos kaitros 8–12 min. arba, kol išvirs kiaušiniai.
- Nuimti keptuvę nuo kaitvietės ir palikti pastovėti, kol kiaušiniai pilnai išvirs (neturi likti skysčio) Supjaustyti trikampiais gabalėliais.