Ledinė „Kruvinoji Meri“

  • 700 ml 100% daržovių sulčių
  • 1 a. š. paruoštų krienų
  • 1 a. š. citrinų sulčių
  • 1 a. š. vorčesterio padažo
  • 1/2 a. š. salierų druskos
  • 1/2 a. š. aštraus padažo arba 1 š. aštresniam skoniui
  • 120 ml degtinės
  • Juodųjų pipirų garnyrui
  • Žaliųjų alyvuogių garnyrui
  • Salierų kotų garnyrui

Instrukcijos

  1. Supilti 1½ puodelio daržovių sulčių į įprastą ledo kubelių formą su 12 formelių. Užšaldyti.
  2. Sudėti užšaldytų sulčių kubelius, likusias  1½ puodelio daržovių sulčių ir visus likusius  ingredientus į trintuvo ąsotį pagal išvardintą eiliškumą. Tvirtai uždėti  dangtį ir pasirinkti „Ice Crush”/Ledo smulkinimas/.
  3. Supilti į atšaldytas taures; papuošti juodojo pipiro, žalių alyvuogių ir salierų kotelių garnyru.