„Piña Colada“ ledų lazdelės su žaliosiomis citrinomis

  • 1 š. žaliųjų citrinų žievelių
  • 500 ml ledo kubelių
  • 120 ml lengvo romo
  • 200 g šviežių ananasų gabaliukų
  • 180 ml kokosų kremo
  • 20 g šviežių kokoso drožlių

Instrukcijos

  1. Sudėti kokoso kremą, ½ puodelio ananaso gabaliukų, romą ir ledo kubelius į  trintuvo ąsotį pagal išvardintą eiliškumą. Tvirtai uždėti  dangtį ir pasirinkti  „Ice Crush”/Ledo smulkinimas/ arba trinti Medium/Medium-Low greičiu 30-40 sek.
  2. Supilti mišinį į ledų formeles, pripilti tik ¾ formelėje.
  3. Sutrinti likusius ananasų gabaliukus, kokoso drožles ir žaliosios citrinos žieveles ir sudėti į
  4. Šaldyti, kol sukietės.