„Piña Colada“ ledų lazdelės su žaliosiomis citrinomis

- 1 š. žaliųjų citrinų žievelių
- 500 ml ledo kubelių
- 120 ml lengvo romo
- 200 g šviežių ananasų gabaliukų
- 180 ml kokosų kremo
- 20 g šviežių kokoso drožlių
Instrukcijos
- Sudėti kokoso kremą, ½ puodelio ananaso gabaliukų, romą ir ledo kubelius į trintuvo ąsotį pagal išvardintą eiliškumą. Tvirtai uždėti dangtį ir pasirinkti „Ice Crush”/Ledo smulkinimas/ arba trinti Medium/Medium-Low greičiu 30-40 sek.
- Supilti mišinį į ledų formeles, pripilti tik ¾ formelėje.
- Sutrinti likusius ananasų gabaliukus, kokoso drožles ir žaliosios citrinos žieveles ir sudėti į
- Šaldyti, kol sukietės.