Itališkas omletas su daržovėmis

  • 120 ml garintų brokolio žiedynų
  • 1/4 a. š. čili miltelių
  • 6 kiaušiniai
  • 1/4 a. š. česnako miltelių
  • 1/4 žaliojo pipiro, stambiai pjaustyto
  • 1/4 a. š. košerinės ar jūros druskos
  • 120 ml pieno
  • 1/4 svogūno, stambiai pjaustyto
  • 120 ml špinatų

Instrukcijos

  1. Sudėti kiaušinius ir pieną į trintuvo ąsotį ir tvirtai uždėti dangtį.
  2. Pasirinkti “Batter”/Tešlos gaminiai/ programą arba trinti Medium-Low greičiu  30 sek.
  3. Sudėti likusius ingredientus į trintuvo ąsotį ir tvirtai uždėti dangtį. Trinti Low greičiu 5 sek.
  4. Supilti į 15 x 20 cm keptuvę, uždengti.
  5. Virti ant vidutinės/žemos kaitros  8–12 min. arba, kol išvirs kiaušiniai.
  6. Nuimti keptuvę nuo kaitvietės ir palikti pastovėti, kol kiaušiniai pilnai išvirs (neturi likti skysčio) Supjaustyti trikampiais gabalėliais.