Keksiukai su moliūgais ir bananais
- 2 a. š. kepimo miltelių
- 1/2 a. š. sodos
- 1 bananas
- 150 g rudojo cukraus
- 2 kiaušiniai
- 1/4 a. š. malto cinamono
- 1/8 a. š. malto muskaį
- 1/4 a. š. košerinės ar jūros druskos
- 240 ml moliūgo tyrės
- 100 g viso grūdo miltų
- 60 ml linų sėmenų
Instrukcijos
- Įkaitinti orkaitę iki 80°C.
- Sudėti pirmus 4 ingredientus į trintuvo ąsotį pagal išvardintą eiliškumą ir tvirtai uždėti dangtį.
- Pasirinkti „Whole Juice”/Sultys su minkštimu/ arba trinti Medium High (speed 6 ar 7) greičiu 50-60 sek.
- Sudėti likusius ingredientus į trintuvo ąsotį ir tvirtai uždėti dangtį.
- Paspausti „Pulse”/Plakti/ 7–10 k. arba kol sausi ingredientai išsimaišo, nerekomenduotina per daug sutrinti.
- Palaukti 5–10 min. Supilti pyragėlių tešlą į kepimo formą.
- Kepti 15–18 min arba kol į pyragėlio centrą įkištas dantų krapštukas ištraukus lieka švarus.