Keksiukai su moliūgais ir bananais

  • 2 a. š. kepimo miltelių
  • 1/2 a. š. sodos
  • 1 bananas
  • 150 g rudojo cukraus
  • 2 kiaušiniai
  • 1/4 a. š. malto  cinamono
  • 1/8 a. š. malto  muskaį
  • 1/4 a. š. košerinės ar jūros druskos
  • 240 ml moliūgo tyrės
  • 100 g viso grūdo miltų
  • 60 ml linų sėmenų

Instrukcijos

  1. Įkaitinti orkaitę iki 80°C.
  2. Sudėti pirmus 4 ingredientus į trintuvo ąsotį pagal išvardintą eiliškumą ir tvirtai uždėti dangtį.
  3. Pasirinkti „Whole Juice”/Sultys su minkštimu/ arba trinti Medium High (speed 6 ar 7) greičiu 50-60 sek.
  4. Sudėti likusius ingredientus į trintuvo ąsotį ir tvirtai uždėti dangtį.
  5. Paspausti „Pulse”/Plakti/ 7–10 k. arba kol sausi ingredientai išsimaišo, nerekomenduotina per daug sutrinti.
  6. Palaukti 5–10 min. Supilti pyragėlių tešlą į kepimo formą.
  7. Kepti 15–18 min arba kol į pyragėlio centrą įkištas dantų krapštukas ištraukus lieka švarus.