Klasikinis pesto padažas

- 80 ml alyvuogių aliejaus
- 1 česnako skiltelė, stambiai supjaustyta
- 480 ml šviežių bazilikų lapelių, šiek tiek suspaustų
- 33 g tarkuoto parmezano sūrio
- 1/4 a. š. druskos
- 1/8 a. š. maltų juodųjų pipirų
- 40 g kedro riešutų
Instrukcijos
- Sudėti alyvuogių aliejų, česnaką ir baziliką į Twister trintuvo ąsotį pagal išvardintą eiliškumą, baziliko lapelius panardinti į alyvuogių aliejų.
- Sudėti likusius ingredientus pagal išvardintą eiliškumą ir uždėti Twister dangtį ant trintuvo ąsočio.
- Viena ranka prilaikyti Twister dangtį, kita ranka paspausti„Pulse“/Plakti/ keletą kartų, kol gausis norima konsistencija. Proceso metu sukti Twister dangtį prieš laikrodžio rodyklę.