Kreminis padažas su špinatais

Vietoje „Neufchâtel“ galima naudoti šviežią tepamą sūrį

  • 2 a. š. alyvuogių aliejaus
  • 1 česnako skiltelė, stambiai supjaustyta
  • 960 ml šviežių špinatų, šiek tiek suspaustų
  • 1/2 a. š. traiškyį raudonojo pipiro
  • 240 ml neriebios varškės sūrio
  • 120 g „Neufchâtel“ sūrio
  • 25 g parmezano sūrio

Instrukcijos

  1. Troškintuve pakaitinti aliejų, sudėti česnaką, špinatus ir raudonąjį pipirą. Trumpai pakepinti, kol špinatas suminkštės.
  2. Sudėti varškės sūrį ir Neufchâtel sūrį į trintuvo ąsotį. Tvirtai uždėti  dangtį ir pasirinkti  „Dips”/Padažai/.
  3. Sudėti Parmesan sūrį ir pakepintus ingredientus į  trintuvo ąsotį. Tvirtai uždėti  dangtį ir paspausti „Pulse“/Plakti/ 4–6 k. arba kol ingredientai susimaišys; Nerekomenduotina per daug sutrinti.
  4. Patiekti iškart arba laikyti šaldytuve.