Kreminis padažas su špinatais

Vietoje „Neufchâtel“ galima naudoti šviežią tepamą sūrį
- 2 a. š. alyvuogių aliejaus
- 1 česnako skiltelė, stambiai supjaustyta
- 960 ml šviežių špinatų, šiek tiek suspaustų
- 1/2 a. š. traiškyį raudonojo pipiro
- 240 ml neriebios varškės sūrio
- 120 g „Neufchâtel“ sūrio
- 25 g parmezano sūrio
Instrukcijos
- Troškintuve pakaitinti aliejų, sudėti česnaką, špinatus ir raudonąjį pipirą. Trumpai pakepinti, kol špinatas suminkštės.
- Sudėti varškės sūrį ir Neufchâtel sūrį į trintuvo ąsotį. Tvirtai uždėti dangtį ir pasirinkti „Dips”/Padažai/.
- Sudėti Parmesan sūrį ir pakepintus ingredientus į trintuvo ąsotį. Tvirtai uždėti dangtį ir paspausti „Pulse“/Plakti/ 4–6 k. arba kol ingredientai susimaišys; Nerekomenduotina per daug sutrinti.
- Patiekti iškart arba laikyti šaldytuve.