Ledinė „Kruvinoji Meri“

- 700 ml 100% daržovių sulčių
- 1 a. š. paruoštų krienų
- 1 a. š. citrinų sulčių
- 1 a. š. vorčesterio padažo
- 1/2 a. š. salierų druskos
- 1/2 a. š. aštraus padažo arba 1 š. aštresniam skoniui
- 120 ml degtinės
- Juodųjų pipirų garnyrui
- Žaliųjų alyvuogių garnyrui
- Salierų kotų garnyrui
Instrukcijos
- Supilti 1½ puodelio daržovių sulčių į įprastą ledo kubelių formą su 12 formelių. Užšaldyti.
- Sudėti užšaldytų sulčių kubelius, likusias 1½ puodelio daržovių sulčių ir visus likusius ingredientus į trintuvo ąsotį pagal išvardintą eiliškumą. Tvirtai uždėti dangtį ir pasirinkti „Ice Crush”/Ledo smulkinimas/.
- Supilti į atšaldytas taures; papuošti juodojo pipiro, žalių alyvuogių ir salierų kotelių garnyru.