Maistinga keptų bulvių sriuba

  • 420 ml pieno, pašildyto
  • 1 žaliasis svogūnas, apipjaustytas, pusėmis
  • 60 ml neriebaus čederio sūrio
  • 1/4 a. š. košerinės druskos
  • 1/8 a. š. maltų juodųjų pipirų
  • 2 didelės bulvės, keptos arba virtos
  • 3 griežinėliai šoninės, pakepti ir atskirti
  • 60 ml neriebios grietinės

Instrukcijos

  1. Sudėti pieną, grietinę, žalią svogūną, Cheddar sūrį, druska ir pipirus ir 1 keptą/virtą bulvę į  trintuvo ąsotį pagal išvardintą eiliškumą ir  tvirtai uždėti dangtį.
  2. Pasirinkti „Soup”/Sriubos/ ar „Hot”/Karšta/ or „90” ciklą  arba trinti High greičiu 90 sek.
  3. Įdėti antrą bulvę bei šoninę ir tvirtai uždėti dangtį.
  4. Paspausti „Pulse“/Plakti/ 2-4 k., kad ingredientus susmulkintume iki sriubos konsistencijos.
  5. Patiekti, pagardinant bulvių prieskoniais ir užpilais.