Minkšti ananasiniai ledai

- 150 ml nesaldinto migdolų pieno
- 150 ml kokosų pieno
- 1/4 a. š.stevijos (ar pasirinkį saldiklio), jei norite
- 1 žiupsnelis druskos
- 120 ml ananasų sulčių
- 500 g šviežių šaldytų ananasų gabaliukų
Instrukcijos
- Sudėti ingredientus į trintuvo ąsotį pagal išvardintą eiliškumą.
- Trinti Medium Low (Speed 3) greičiu 20 sek., tada padidinti greitį iki Medium High (Speed 6) ir dar trinti 30 sek. arba kol pilnai bus sumaišyti įdėti ingredientai. Trynimo metu gali pasitaikyti kavitacijos procesas. Tokiu atveju, galima palaukti, kol trynimo procesas atsistatys arba sustabdyti trintuvą, nuimti ąsotį, supurtyti, kad masė sukristų arčiau trintuvo mentelių, uždėti atgal ir tęsti procesą.
- Sudėti visą ananasų masę į didelį plastikinį maišelį ir užšaldyti 30-60 min.šaldyklyje.
- Nupjauti vieną maišelio galą ir išspausti turinį į paruoštą indą serviravimui.
Pastaba: Jei naudojamas Twister trintuvo ąsotis, ingredientų kiekį sumažinti per pusę.