NAMINIS MIGDOLŲ PIENAS

blendtec blender

Jums reikės:

  • 2 šaukštai agavos nektaro
  • 150 g per naktį išmirkytų ir nuplautų migdolų
  • 1/8 arbatinio šaukštelio košerinės druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės ekstrakto arba nuluptų sėklų
  • 960 ml puodeliai vandens

 

Instrukcijos

  1. Į „FourSide“ arba „WildSide +“ ąsotį įpilkite vandens ir mirkytų migdolų recepte nurodyta tvarka ir uždėkite ąsotį.
  2. Pasirinkite „Visos sultys“ arba maišykite 6 ° C temperatūroje 50–60 sekundžių.
  3. Pieną perkoškite per riešutų pieno maišelį arba marlę, kad pašalintumėte migdolų kevalus ir minkštimą.
  4. Išskalaukite Blendtec ąsotį ir supilkite nusausintą migdolų pieną atgal į ąsotį su likusiais ingredientais ir uždarykite dangtį.
  5. Paspauskite Pulse 3-5 kartus, kad gerai išmaišytumėte.
  6. Patiekite arba laikykite šaldytuve iki 3 dienų.

 

Pastaba: Maistingumas gali kisti, priklausomai nuo migdolų masės kiekio pašalinimo iš pieno.

Likusią migdolų masę galima panaudoti kituose receptuose.