NAMINIS MIGDOLŲ PIENAS

Jums reikės:
- 2 šaukštai agavos nektaro
- 150 g per naktį išmirkytų ir nuplautų migdolų
- 1/8 arbatinio šaukštelio košerinės druskos
- 1 arbatinis šaukštelis vanilės ekstrakto arba nuluptų sėklų
- 960 ml puodeliai vandens
Instrukcijos
- Į „FourSide“ arba „WildSide +“ ąsotį įpilkite vandens ir mirkytų migdolų recepte nurodyta tvarka ir uždėkite ąsotį.
- Pasirinkite „Visos sultys“ arba maišykite 6 ° C temperatūroje 50–60 sekundžių.
- Pieną perkoškite per riešutų pieno maišelį arba marlę, kad pašalintumėte migdolų kevalus ir minkštimą.
- Išskalaukite Blendtec ąsotį ir supilkite nusausintą migdolų pieną atgal į ąsotį su likusiais ingredientais ir uždarykite dangtį.
- Paspauskite Pulse 3-5 kartus, kad gerai išmaišytumėte.
- Patiekite arba laikykite šaldytuve iki 3 dienų.
Pastaba: Maistingumas gali kisti, priklausomai nuo migdolų masės kiekio pašalinimo iš pieno.
Likusią migdolų masę galima panaudoti kituose receptuose.