Olandiškas padažas

  • 3 kiaušinių tryniai*
  • 1 š. šviežių citrinų sulčių
  • 1/2 a. š. košerinės druskos
  • 1/8 a. š. maltų kajeno pipirų
  • 9 š. nesūdyto ištirpinto  sviesto

Instrukcijos

  1. Sudėti visus ingredientus, išskyrus sviestą, į trintuvo ąsotį ir tvirtai uždėti dangtį. Pasirinkti „Sauces”/Padažai/.
  2. Išimti dangčio alsuoklio detalę, paspausti „Speed Up” iki Speed 1 ir lėtai per angą pilti ištirpintą sviestą per visą trynimo ciklą.
  3. Padažą patiekti šiltą.

Pastaba: Naudojant žalius kiaušinius, nepilnai išvirtus kiaušinius ar kiaušinio produktus, didėja rizika apsinuodyti maistu. Siekiant sumažinti šią riziką, naudoti pasterizuotus kiaušinius.