Olandiškas padažas

- 3 kiaušinių tryniai*
- 1 š. šviežių citrinų sulčių
- 1/2 a. š. košerinės druskos
- 1/8 a. š. maltų kajeno pipirų
- 9 š. nesūdyto ištirpinto sviesto
Instrukcijos
- Sudėti visus ingredientus, išskyrus sviestą, į trintuvo ąsotį ir tvirtai uždėti dangtį. Pasirinkti „Sauces”/Padažai/.
- Išimti dangčio alsuoklio detalę, paspausti „Speed Up” iki Speed 1 ir lėtai per angą pilti ištirpintą sviestą per visą trynimo ciklą.
- Padažą patiekti šiltą.
Pastaba: Naudojant žalius kiaušinius, nepilnai išvirtus kiaušinius ar kiaušinio produktus, didėja rizika apsinuodyti maistu. Siekiant sumažinti šią riziką, naudoti pasterizuotus kiaušinius.