Paprikų humusas

  • 2 š. alyvuogių aliejaus
  • 2 š. šviežių citrinų sulčių
  • 2 š. tahinio
  • 1 skiltelė česnako, ketvirčiuota
  • 240 ml apkepintų raudonųjų pipirų
  • 1/2 a. š. košerinės druskos
  • 1/2 a. š. malto  kumino
  • 1/8 a. š. kajeno pipirų
  • 1(425 g) skardinė avinžirnių, nusunktų, 3–4 š. skysčio pasilikti

Instrukcijos

  1. Sudėti ingredientus , įskaitant ir avinžirnių skystį,  į  Twister trintuvo ąsotį pagal išvardintą eiliškumą ir uždėti Twister dangtį ant trintuvo ąsočio.
  2. Viena ranka prilaikyti Twister dangtį, o kita ranka pasirinkti „Dips”/Padažai/ arba trinti Medium/Medium-Low greičiu 30 sek. Proceso metu sukti Twister dangtį  prieš laikrodžio rodyklę.