Paprikų humusas

- 2 š. alyvuogių aliejaus
- 2 š. šviežių citrinų sulčių
- 2 š. tahinio
- 1 skiltelė česnako, ketvirčiuota
- 240 ml apkepintų raudonųjų pipirų
- 1/2 a. š. košerinės druskos
- 1/2 a. š. malto kumino
- 1/8 a. š. kajeno pipirų
- 1(425 g) skardinė avinžirnių, nusunktų, 3–4 š. skysčio pasilikti
Instrukcijos
- Sudėti ingredientus , įskaitant ir avinžirnių skystį, į Twister trintuvo ąsotį pagal išvardintą eiliškumą ir uždėti Twister dangtį ant trintuvo ąsočio.
- Viena ranka prilaikyti Twister dangtį, o kita ranka pasirinkti „Dips”/Padažai/ arba trinti Medium/Medium-Low greičiu 30 sek. Proceso metu sukti Twister dangtį prieš laikrodžio rodyklę.