Riešutų sviestas „kaulai“

  • 240 ml lieso pieno
  • 240 ml žemės riešutų sviesto
  • 1 š. kepimo miltelių
  • 280 g viso grūdo miltų

Instrukcijos

  1. Įkaitinti orkaitę iki 190°C.
  2. Įpilti pieną ir įdėti žemės riešutų sviestą į trintuvo ąsotį. Tvirtai uždėti dangtį ir pasirinkti „Batter”/Plakti gaminiai/.
  3. Įdėti kepimo miltelių ir 1 puodelį miltų į ąsotį. Tvirtai uždėti dangtį ir paspausti „Pulse”/Plakti/, kol ingredientai išsimaišys. Mentele mišinį nuo kraštų sustumti į ąsočio vidurį.
  4. Sudėti likusius miltus ir tvirtai uždėti dangtį. Trinti,kol ingredientai išsimaišys.
  5. Išversti tešlą ant miltais pabarstyto ar riebalais patepto paviršiaus. Iškočioti iki ¼” storio ir sausainių formele išpjauti tešlą (arba išpjaustyti kaulo formos).
  6. Sudėti ant patepto kepimo popieriaus ir kepti apie 20 min arba kol švelniai paruduos.