Riešutų sviestas „kaulai“

- 240 ml lieso pieno
- 240 ml žemės riešutų sviesto
- 1 š. kepimo miltelių
- 280 g viso grūdo miltų
Instrukcijos
- Įkaitinti orkaitę iki 190°C.
- Įpilti pieną ir įdėti žemės riešutų sviestą į trintuvo ąsotį. Tvirtai uždėti dangtį ir pasirinkti „Batter”/Plakti gaminiai/.
- Įdėti kepimo miltelių ir 1 puodelį miltų į ąsotį. Tvirtai uždėti dangtį ir paspausti „Pulse”/Plakti/, kol ingredientai išsimaišys. Mentele mišinį nuo kraštų sustumti į ąsočio vidurį.
- Sudėti likusius miltus ir tvirtai uždėti dangtį. Trinti,kol ingredientai išsimaišys.
- Išversti tešlą ant miltais pabarstyto ar riebalais patepto paviršiaus. Iškočioti iki ¼” storio ir sausainių formele išpjauti tešlą (arba išpjaustyti kaulo formos).
- Sudėti ant patepto kepimo popieriaus ir kepti apie 20 min arba kol švelniai paruduos.