Šaldytų uogų lazdelės

- 400 g braškių
- 50 g mėlynių
- 60 g aviečių
- 50 g gervuogių
- 60 ml vandens
- 5 š. smulkaus cukraus
- 6 š. paprasį graikiško jogurto
- 2 citrinos, išspaustos ir atskirtos
Instrukcijos
- Supilti ½ citrinų sulčių, sudėti visas uogas, vandenį, 3 š.cukraus ir 2 š. jogurto į trintuvo ąsotį . Tvirtai uždėti dangtį ir pasirinkti „Sauce”/Padažas/.
- Supilti mišinį į ledų formeles ir užšaldyti.
- Tuo tarpu supilti likusias cintrinų sultis, vandenį, cukrų ir jogurtą į trintuvo ąsotį. Tvirtai uždėti dangtį ir trinti Speed 1 greičiu 10 sek.
- Citrinos mišinį laikyti šaldytuve, kol uogų masę sušals formelėse.
- Supilti citrinų mišinį ant užšalusių upgų formelėse, įdėti po pagaliuką ir šaldyti, kol citrinų mišinys sukietės.