Salotų padažas „Tomatillo“

  • 240 ml paprasto neriebaus graikiško jogurto
  • 120 ml neriebaus pieno
  • 1 jalapeno pipiras, be sėklų
  • 80 ml šviežios kalendros lapelių
  • 2 skiltelės česnako
  • 1/2 avokado
  • 1/4 a. š. maltų juodųjų pipirų
  • 1/2 a. š. jūros druskos
  • 2 a. š. džiovintų petražolių
  • 1/2 a. š. džiovintų krapų
  • 1/8 a. š. paprikos
  • 1 š. baltojo vyno acto
  • 1/2 a. š. vorčesterio padažo
  • 1 vid. dydžio filadelfinė dumplūnė, nulupta ir puselėmis

Instrukcijos

  1. Sudėkite ingredientus į trintuvo ąsotį ir tvirtai uždėti dangtį.
  2. Pasirinkti „Dressings”/Užpilai/ arba trinti Medium Low/ Medium greičiu 30 sek.
  3. Laikyti sandariame indelyje šaldytuve iki 5 d.