Salotų padažas „Tomatillo“

- 240 ml paprasto neriebaus graikiško jogurto
- 120 ml neriebaus pieno
- 1 jalapeno pipiras, be sėklų
- 80 ml šviežios kalendros lapelių
- 2 skiltelės česnako
- 1/2 avokado
- 1/4 a. š. maltų juodųjų pipirų
- 1/2 a. š. jūros druskos
- 2 a. š. džiovintų petražolių
- 1/2 a. š. džiovintų krapų
- 1/8 a. š. paprikos
- 1 š. baltojo vyno acto
- 1/2 a. š. vorčesterio padažo
- 1 vid. dydžio filadelfinė dumplūnė, nulupta ir puselėmis
Instrukcijos
- Sudėkite ingredientus į trintuvo ąsotį ir tvirtai uždėti dangtį.
- Pasirinkti „Dressings”/Užpilai/ arba trinti Medium Low/ Medium greičiu 30 sek.
- Laikyti sandariame indelyje šaldytuve iki 5 d.