Švelni trintų špinatų sriuba

- 1/8 a. š. maltų juodųjų pipirų
- 120 ml virtų „great northern“ pupelių
- 1/8 a. š. kario miltelių
- 960 ml šviežių špinatų
- 1/2 a. š. alyvuogių aliejaus
- 1 š. svogūno, pjaustyto
- 240 ml daržovių sultinio
Instrukcijos
- Pakaitinti aliejų vidutinio dydžio keptuvėje; Sudėti ir apkepinti svogūnus, kol suminkštės.
- Sudėti špinatus, uždengti keptuvę dangčiu ir pakepinti, kol špinatai suminkštėja.
- Sudėti visus ingredientus į trintuvo ąsotį ir tvirtai uždėti dangtį.
- Pasirinkti „Soup”/Sriuba/ or „Hot”/Karšta/ or „90” ciklą (gali prireikti ciklą paleisti 2 kartus) arba trinti High greičiu 90-180 sek.