Švelni trintų špinatų sriuba

  • 1/8 a. š. maltų juodųjų pipirų
  • 120 ml virtų „great northern“ pupelių
  • 1/8 a. š. kario miltelių
  • 960 ml šviežių špinatų
  • 1/2 a. š. alyvuogių aliejaus
  • 1 š. svogūno, pjaustyto
  • 240 ml daržovių sultinio

Instrukcijos

  1. Pakaitinti aliejų vidutinio dydžio keptuvėje; Sudėti ir apkepinti svogūnus, kol suminkštės.
  2. Sudėti špinatus, uždengti keptuvę dangčiu ir pakepinti, kol špinatai suminkštėja.
  3. Sudėti visus ingredientus į trintuvo ąsotį ir tvirtai uždėti dangtį.
  4. Pasirinkti  „Soup”/Sriuba/ or „Hot”/Karšta/ or „90” ciklą  (gali prireikti ciklą paleisti 2 kartus) arba trinti High greičiu 90-180 sek.