Trinta morkų ir obuolių sriuba

- 6 vid. dydžio morkos, nuskustos, apipjaustytos ir stambiai supjaustytos
- 1/2 vid. dydžio geltonojo svogūno, stambiai pjaustyto
- 1 obuolys, su išimtu viduriu, ketvirčiais ir stambiai supjaustytas
- 1 š. alyvuogių aliejaus
- 475 ml daržovių sultinio
- 1 a. š. džiovintų čiobrelių
- 1/4 a. š. maltų juodųjų pipirų
- 1/4 a. š. košerinės ar jūros druskos
- 1/4 a. š. salierų sėklų
Instrukcijos
- Įkaitinti orkaitę iki 220ᵒC.
- Sudėti morkas, svogūnus ir obuolio gabaliukus į 20×30 cm kepimo formą ir apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
- Kepti 30 min, pamaišyti praėjus 15 min.
- Sudėti visus ingredientus į trintuvo ąsotį ir tvirtai uždėti dangtį.
- Pasirinkti „Soups”/Sriubos/ ciklą arba trinti High greičiu 90-180 sek. Skanaus!.