Trinta morkų ir obuolių sriuba

  • 6 vid. dydžio morkos, nuskustos, apipjaustytos ir stambiai supjaustytos
  • 1/2 vid. dydžio geltonojo svogūno, stambiai pjaustyto
  • 1 obuolys, su išimtu viduriu, ketvirčiais ir stambiai supjaustytas
  • 1 š. alyvuogių aliejaus
  • 475 ml daržovių sultinio
  • 1 a. š. džiovintų čiobrelių
  • 1/4 a. š. maltų juodųjų pipirų
  • 1/4 a. š. košerinės ar jūros druskos
  • 1/4 a. š. salierų sėklų

Instrukcijos

  1. Įkaitinti orkaitę iki 220ᵒC.
  2. Sudėti morkas, svogūnus ir obuolio gabaliukus į 20×30 cm kepimo formą ir apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
  3. Kepti 30 min, pamaišyti praėjus 15 min.
  4. Sudėti visus ingredientus į trintuvo ąsotį ir tvirtai uždėti dangtį.
  5. Pasirinkti „Soups”/Sriubos/ ciklą arba trinti High greičiu 90-180 sek. Skanaus!.