GREITAI IR SKANIAI: septynios gardžios ir greitai paruošiamos trintos sriubos

Jei po sunkios ir įtemptos darbo dienos tavęs netraukia darbas virtuvėje, o mintys sukasi apie takeaway, išbandyk šias skanias ir lengvai paruošiamas sriubas.
Pateikiame septynis trintų sriubų receptus, kuriems išbandyti nereikia ypatingų kulinarijos gebėjimų ar daug laiko praleisti virtuvėje. Naudojant „Blendtec“ trintuvo sriubos režimą daugelį iš jų galima paruošti vos per tris minutes. Be to, šios sriubos yra sveikos ir nebrangios, tačiau skanios kaip restorane.
Pomidrorų, mocarelos ir bazilikų sriuba.
Pomidorų, mocarelos ir bazilikų salotos patinka visiems, bet kosten ghostwriting išskirtinio patiekalo, iš tų pačių ingredientų paruoškite gaivią, šiltą, trintą sriubą.
- 1,5 kg pomidorų
- pusė svogūno
- 2 česnako skiltelės
- 250 ml daržovių sultinio
- didelis pundelis šviežių bazilikų
- 2 š. raudonojo vyno acto
- 5 š. alyvuogių aliejaus
- druskos ir pipirų
- 125 g mocarelos
- sezamų sėklų papuošti
Pomidorus perpjaukite per pusę ir sudėkite ant skardos. Ant skardos išdėliokite griežinėliais supjaustytą pusę svogūno ir česnako skilteles. Kepkite 200 ºC temperatūros orkaitėje apie 30 min.
Apkeptus svogūnus, česnakus ir bachelorarbeit schreiben lassen sudėkite į trintuvą. Sudėkite bazilikus, supilkite daržovių sultinį, vyno actą, alyvų aliejų, druską ir pipirus. Blendtec smulkintuve ghostwriter hausarbeit ruošimo programą. Sriubą supilstykite į dubenėlius ir įdėkite po kelis mocarelos gabalėlius. Pabarstykite sezamų sėklomis. Skanaus!
Mėtinė žirnelių sriuba
Švelni ir gaivinanti kreminė žirnelių sriuba, sveikas užkandis pietums ar vakarienei.
- 3 dl vištienos sultinio
- 300–400 g šaldytų žirnelių
- 75–150 g šviežio sūrio
- nedidelė sauja šviežių mėtų
- druskos, pipirų
Patiekti: Sudėkite visus ingredientus į smulkintuvą ir pasirinkite sriubos ruošimo programą. Patiekite su keptais rūkytos šoninės kubeliais arba skrebučiais.
Kreminė burokėlių sriuba
Pasimėgaukite gardžia burokėlių sriuba, kurią paruošite vos per kelias minutes.
- 3 vidutiniai virti burokėliai
- 1 vidutinė bulvė
- 1 vidutinė morka
- 4–5 graikiniai riešutai
- 3–4 dl vištienos sultinio
- 75–100 g lydyto sūrio
- 1–2 česnako skiltelės
- 1 š. citrinų sulčių arba 1 š. raudonojo vyno acto
- druskos ir pipirų
Visus ingredientus sudėkite į smulkintuvo ąsotį ir pasirinkite sriubos ruošimo programą.
Grybų mėgėjo pagunda
- 3–4 dl pageidaujamo sultinio
- 200 g pievagrybių
- 30 g saulėgrąžų sėklų
- 1,5 vidutinės bulvės
- 1–2 česnako skiltelės
- pusė svogūno
- čiobrelių
- druskos, pipirų
- kepimui šiek tiek aliejaus
Pievagrybius perpjaukite per pusę ir šiek tiek pakepinkite aliejuje su svogūnais ir česnakais. Tada sudėkite visus ingredientus į trintuvą ir sutrinkite sriubos režimu.
Paruoštą sriubą supilstykite į dubenėlius – papuoškite kepintais pievagrybiais ir saulėgrąžų sėklomis.
Aštri pomidorų sriuba
Visiems verta turėti gerą pomidorų sriubos receptą. Tinka ir kaip pagrindinis patiekalas ir kaip greitas užkandis.
- 1 raudonasis svogūnas
- 2 česnako skiltelės
- 5 vidutiniai pomidorai
- 3 dl (vištienos arba daržovių) sultinio
- 100–130 g šviežio sūrio
- 1 arb. š. rudojo cukraus (nerafinuoto)
- druskos, pipirų
- aitriosios paprikos
- šviežių bazilikų
- šiek tiek aliejaus
- Patiekti: lavašo, tarkuoto sūrio, džiovintų žolelių
Storadugniame puode ar gilesnėje keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite česnako skilteles ir svogūnų žiedus. Po kelių minučių supilkite sultinį ir per pusę perpjautus pomidorus. Po ghostwriter hausarbeit, išimkite pomidorų žieveles. Tada sudėkite visus ingredientus į trintuvą. Pasirinkite sriubos ruošimo programą.
Patiekite su lavašu – užberkite ant jo tarkuoto sūrio ir džiovintų žolelių ir kelias minutes pakepkite 200 ºC temperatūros orkaitėje.
Gardi trinta žiedinių kopūstų ir špinatų sriuba
Tobula sriuba, kai po ilgos darbo dienos grįžtate namo ir norite sveiko, greitai paruošiamo maisto.
- 400 g žiedinių kopūstų
- 3 pakuotės šaldytų špinatų arba 5 saujos šviežių smulkių špinatų
- šviežių arba džiovintų čiobrelių
- 75–130 g šviežio sūrio
- 3 dl (vištienos arba daržovių) sultinio
- druskos ir pipirų (šviežiai grūstų)
- 1 gabalėlis sviesto
Sudėkite visus ingredientus į trintuvą ir pasirinkite sriubos ruošimo programą.
Energizuojanti trinta morkų ir imbierų sriuba
- 300 g morkų
- 1 mažesnis batatas
- 1 svogūnas
- 2 cm ilgio šviežio imbiero gabalėlis
- 4 dl (vištienos arba daržovių) sultinio
- druskos ir pipirų
- 1 česnako skiltelė
- 200 g lydyto sūrio
Sudėkite visus ingredientus į trintuvą ir pasirinkite sriubos ruošimo programą.
Rekomenduojami įrašai

Blendtec keitimo kampanija – naujasis Blendtec su nuolaida nuo 15 %!
Ar Jūsų virtuvės spintelėje stovi senas, pavargęs blenderis, mikseris ar kitas ilgai nenaudotas virtuvės prietaisas? Dabar pats tinkamiausias metas jį oriai išleisti į pensiją ir pasitikti naują erą su galingu ir patikimu …

Vitamino D svarba ir vartojimas
Kas yra vitaminas D ir kodėl jis svarbus? Vitaminas D, ypač jo D3 forma (cholekalciferolis), yra mikroelementas, kurį žmogaus organizmas gauna ir su maistu, ir jį sintetindamas odoje, veikiamas saulės UV-B spinduliuotės. …