Skonių kupinas aromatingas padažas, paruoštas tepti ant picos, maišyti su makaronais ar dėti į sumuštinį.
Suteikite humusui išraiškingesnį skonį paskanindami žaliąja citrina ir kalendra.
Šis Cezario padažas pakankamai tirštas, kad jį galima naudoti kaip padažą. Geriausia, kai jis paliekamas per naktį šaldytuve, o sekančią dieną sumaišomas su salotomis, naminiais skrebučiais ir plonomis parmezano riekelėmis.
Storai tepkite šį universalų padažą ant šonkauliukų, vištienos, kiaulienos ir net tofu arba naudokite jį kaip daržovių ar gruzdintų bulvyčių pagardą.
Paruoškite salotas iš įvairių žalumynų, vynuoginių pomidorų, raudonojo svogūno griežinėlių, agurkų, fetos, ridikų ir vištienos. Pagardinkite jas šiuo aštriu padažu, puikiai derančiu su maloniu šviežių daržovių traškumu.
Šį tirštą padažą naudokite kaip gaivių salotų puošmeną arba šviežių daržovių pagardą. Dėl išskirtinio skonio norėsite gaminti dar ir dar kartą.
Šis Viduržemio jūros regiono patiekalas, kupinas baltymų ir kalcio bei turintis mažai riebalų, suteiks nepamirštamų skonių bet kuriems žalumynams.
Favoritas meksikietiškuose restoranuose, kuriame mažai riebalų ir kalorijų. Gardinkite juo salotas ant grotelių keptą vištieną, juodąsias pupeles, kalendros ir žaliųjų citrinų skonio ryžius bei pico de gallo.