Klasikinis pesto padažas

Skonių kupinas aromatingas padažas, paruoštas tepti ant picos, maišyti su makaronais ar dėti į sumuštinį.

Žaliųjų citrinų ir kalendrų humusas

Suteikite humusui išraiškingesnį skonį paskanindami žaliąja citrina ir kalendra.

Cezario salotų padažas

Šis Cezario padažas pakankamai tirštas, kad jį galima naudoti kaip padažą. Geriausia, kai jis paliekamas per naktį šaldytuve, o sekančią dieną sumaišomas su salotomis, naminiais skrebučiais ir plonomis parmezano riekelėmis.

Tradicinis kepsnių padažas

Storai tepkite šį universalų padažą ant šonkauliukų, vištienos, kiaulienos ir net tofu arba naudokite jį kaip daržovių ar gruzdintų bulvyčių pagardą.

Dūmo skonio paprikų padažas

Paruoškite salotas iš įvairių žalumynų, vynuoginių pomidorų, raudonojo svogūno griežinėlių, agurkų, fetos, ridikų ir vištienos. Pagardinkite jas šiuo aštriu padažu, puikiai derančiu su maloniu šviežių daržovių traškumu.

Agurkų ir sezamų salotų padažas

Šį tirštą padažą naudokite kaip gaivių salotų puošmeną arba šviežių daržovių pagardą. Dėl išskirtinio skonio norėsite gaminti dar ir dar kartą.

Kreminis salotų padažas su žaliosiomis citrinomis

Šis Viduržemio jūros regiono patiekalas, kupinas baltymų ir kalcio bei turintis mažai riebalų, suteiks nepamirštamų skonių bet kuriems žalumynams.

Salotų padažas „Tomatillo“

Favoritas meksikietiškuose restoranuose, kuriame mažai riebalų ir kalorijų. Gardinkite juo salotas ant grotelių keptą vištieną, juodąsias pupeles, kalendros ir žaliųjų citrinų skonio ryžius bei pico de gallo.

Sviestas su cinamonu ir medumi

Šis saldus užtepas pagardins duoną,suktinukus, blynus ar vaflius.