Padažas vaisiams

Patiekite bet kokius vaisius su šiuo saldžiai aštriu vaisių pagardu, kuris tikrai taps kitų šeimos pusryčių ar vakaro iškylos hitu.

Olandiškas padažas

Užuot plušėję virtuvėje, išbandykite šią lengvą citrininę sviesto emulsiją, sukurtą smulkintuvui.

Kreminis padažas su špinatais

Norite pikantiško užkandžio, kuris padėtų į mitybą įtraukti daugiau daržovių? Išbandykite šį pagardą.

Paprikų humusas

Šiek tiek pakeistas tradicinis humuso pagardas arba užtepėlė su švelniu raudonųjų pipirų prieskoniu ir česnaku bei pikantiškais prieskoniais.

Mangų salsa

Gurmanų pamėgtas ir toks skanus, kad išnyks akimirksniu! Gardus ant grotelių keptos lašišos ir žuvies takų garnyras, kurį galima naudoti ir kaip pagardą.

Klasikinis pesto padažas

Skonių kupinas aromatingas padažas, paruoštas tepti ant picos, maišyti su makaronais ar dėti į sumuštinį.

Žaliųjų citrinų ir kalendrų humusas

Suteikite humusui išraiškingesnį skonį paskanindami žaliąja citrina ir kalendra.

Cezario salotų padažas

Šis Cezario padažas pakankamai tirštas, kad jį galima naudoti kaip padažą. Geriausia, kai jis paliekamas per naktį šaldytuve, o sekančią dieną sumaišomas su salotomis, naminiais skrebučiais ir plonomis parmezano riekelėmis.

Tradicinis kepsnių padažas

Storai tepkite šį universalų padažą ant šonkauliukų, vištienos, kiaulienos ir net tofu arba naudokite jį kaip daržovių ar gruzdintų bulvyčių pagardą.