Patiekite bet kokius vaisius su šiuo saldžiai aštriu vaisių pagardu, kuris tikrai taps kitų šeimos pusryčių ar vakaro iškylos hitu.
Užuot plušėję virtuvėje, išbandykite šią lengvą citrininę sviesto emulsiją, sukurtą smulkintuvui.
Norite pikantiško užkandžio, kuris padėtų į mitybą įtraukti daugiau daržovių? Išbandykite šį pagardą.
Šiek tiek pakeistas tradicinis humuso pagardas arba užtepėlė su švelniu raudonųjų pipirų prieskoniu ir česnaku bei pikantiškais prieskoniais.
Gurmanų pamėgtas ir toks skanus, kad išnyks akimirksniu! Gardus ant grotelių keptos lašišos ir žuvies takų garnyras, kurį galima naudoti ir kaip pagardą.
Skonių kupinas aromatingas padažas, paruoštas tepti ant picos, maišyti su makaronais ar dėti į sumuštinį.
Suteikite humusui išraiškingesnį skonį paskanindami žaliąja citrina ir kalendra.
Šis Cezario padažas pakankamai tirštas, kad jį galima naudoti kaip padažą. Geriausia, kai jis paliekamas per naktį šaldytuve, o sekančią dieną sumaišomas su salotomis, naminiais skrebučiais ir plonomis parmezano riekelėmis.
Storai tepkite šį universalų padažą ant šonkauliukų, vištienos, kiaulienos ir net tofu arba naudokite jį kaip daržovių ar gruzdintų bulvyčių pagardą.