Šviežių gervuogių uogienė su čiobreliais

Šį receptą galima gaminti daugybe įvairiausių būdų. Saldžiųjų žolelių skonis puikiai tinka užtepėlei, čatniui, kurį galima tepti ant krekerių ar valgyti su sūriu.

Keksiukai su moliūgais ir bananais

Mėgaukitės šiais sezoniniais pyragėliais, tinkančiais pusryčiams, desertui ar saldžiam popietės užkandžiui.

Pagrindas mažai picai

Lengvai ir paprastai paruošiama tešla puikiai tinka picai. Ant šios plonos traškios tešlos uždėkite mėgstamų šviežių ingredientų ir mėgaukitės!

Pyragaičiai su kokosais ir žaliosiomis citrinomis

Kokoso ir pistacijų skonio kvietiniai džiuvėsėliai papildo rūgštų žaliųjų citrinų įdarą. Pabandykite šį skanėstą papuošti plakta grietinėle ir žaliosios citrinos skiltele.

Šokoladinis pyragas su cukinijomis

Cukinija dar niekada nebuvo tokia skani! Šis drėgnas tortas puikiai tinks bet kuriam šokolado mėgėjui. Negailėkite trupinių papuošimui – dėl jų tortas bus išskirtinis!

Brauniai su cukinijomis

Kūrybingas ir skanus būdas sunaudoti šaldytuve gulinčią cukiniją. Šis receptas – taip pat puikus būdas į mitybą įtraukti daugiau daržovių.

Duonos lazdelės

Ši nesudėtinga ir paprastai paruošiama tešla puikiai tinka nedidelei duonos lazdelių partijai. Šias duonos lazdeles taip pat galite pagardinti žolelėmis, prieskoniais ir sūriu.

Bananų duona

Paruoškite šį tradicinį bananų duonos receptą smulkintuve ir gerokai sutrumpinkite ruošimo laiką.

Lietiniai su moliūgais

Klasikinį prancūzišką receptą pagardinkite moliūgais. Į jį dėkite savo mėgstamiausio užtepo (mums patinka „Nutella“) ir ant viršaus uždėkite plaktos grietinėlės!