Paruoškite salotas iš įvairių žalumynų, vynuoginių pomidorų, raudonojo svogūno griežinėlių, agurkų, fetos, ridikų ir vištienos. Pagardinkite jas šiuo aštriu padažu, puikiai derančiu su maloniu šviežių daržovių traškumu.
Šį tirštą padažą naudokite kaip gaivių salotų puošmeną arba šviežių daržovių pagardą. Dėl išskirtinio skonio norėsite gaminti dar ir dar kartą.
Šis Viduržemio jūros regiono patiekalas, kupinas baltymų ir kalcio bei turintis mažai riebalų, suteiks nepamirštamų skonių bet kuriems žalumynams.
Favoritas meksikietiškuose restoranuose, kuriame mažai riebalų ir kalorijų. Gardinkite juo salotas ant grotelių keptą vištieną, juodąsias pupeles, kalendros ir žaliųjų citrinų skonio ryžius bei pico de gallo.
Lengvai vakarienei patiekite šiuos sultingus ir pikantiškus bulvių blynus su marinaros padažu ir salotomis.
Šie sveiki ir skanūs naminiai špinatų makaronai pagyvins jūsų vakarienę nuostabia spalva ir maistingomis medžiagomis.
Šis greitai paruošiamas patiekalas kupinas daržovių bei baltymų ir puikiai tinka, jei turite nedaug laiko.
Šis iš Artimųjų Rytų kilęs vegetariškas keptas patiekalas paprastai vyniojamas į pitą, bet yra puikaus skonio ir su salotomis, aitriųjų paprikų padažu ar tahiniu.
Gardus patiekalas be mėsos, o kajeno pipirai suteiks šiek tiek pikantiškumo. Ant mėsainio uždėkite šviežio salsos padažo ir avokado.